Solskydd

 

rek solskydd

Hur mycket vi än uppskattar sol och värme i vårt kalla och mörka nordiska klimat, krävs det inte mycket för att inse att i princip alla typer av fönster och miljöer behöver någon form av solavskärmning.
 
Solens strålar kan vara obarmhärtiga och skada såväl golv som möbler och annan interiör. Vi får problem med reflektioner på datorskärmar på arbetsplatser och t o m en kall och klar vinterdag kan leda till förhöjda temperaturen till obekväma nivåer p g a solens strålar.


Det finns många produkter för solavskärmning idag, allt från enkla produkter såsom persienner och lameller, till mer moderna lösningar i form av t ex rullgardiner med screenväv eller plisségardiner med aluminiumbelagd baksida.

Vill man istället ha en mer klädd och ombonad textil lösning så finns det idag många tekniska vävar med solskyddseffekt som kan sys och hängas i form av gardinlängder eller hissgardiner.

Ibland vill man ha en stram och minimalistisk produkt som löser allt men andra gånger väljer man kanske en kombination av två olika produkter för att uppnå det bästa resultatet vad gäller både funktion och estetik.

rek rullgardiner

Rullgardiner

Minimalistisk, tidlös och funktionell. Rullgardinen passar i alla miljöer och är både funktionell och dekorativ. Läs mer.

rek plisser

Plisséer/Duetter

Liten, nätt och dekorativ är ord som kännetecknar plissé- och duettegardinen.
Läs mer.

rek textilier-2

Textilier

Om du vill ha en vacker gardinlösning med sydda längder i kombination med solskydd.
Läs mer.

Varumärken

Vi jobbar med följande varumärken:
 

 logo Silent Gliss       logo luxaflex        logo lindhs gs   

 

         

 

          

      

     


norrahh neg logo


Öppettider

Mån-Fre: 12-18
Lör: 11-14


Hitta hit:

Drottninggatan 17,
252 21 Helsingborg


Kontakt:

042-13 62 86
info@norrahh.se
fb vit   insta vit

Copyright © 2016 norrahh.